William James Graduate School> VU is verder kijken
William James Graduate School

Al het master- en promovendionderwijs van de Faculteit der Psychologie en Pedagogiek valt binnen de William James Graduate School (WJGS). Als onderdeel van onze faculteit bevindt de WJGS zich in een uitstekende wetenschappelijke setting. We hebben internationaal erkende onderzoekers die ook enthousiaste docenten zijn, en die het leuk vinden met studenten te werken. We bieden studenten de mogelijkheid mee te werken aan hoogstaand onderzoek in een inspirerende internationale omgeving.

Sluiten WJGS
Premaster Pedagogische Wetenschappen> VU is verder kijken
Premaster Pedagogische Wetenschappen

De VU biedt een unieke premaster Pedagogische wetenschappen aan. Je behaalt in één jaar 30 studiepunten en hebt twee vaste collegedagen (dinsdag en woensdag). Ook specialiseer je je alvast door het kiezen van minorvakken, die goed aansluiten op het mastertraject dat je uiteindelijk gaat volgen. En voor dit alles betaal je € 953,- collegegeld.

Sluiten Premaster Pedagogische wetenschappen
Universitaire Pabo> VU is verder kijken
Universitaire Pabo

Heb je je VWO diploma op zak? Ben je geïnteresseerd in wetenschappelijk onderzoek én wil je graag voor de klas staan? De VU biedt jou die mogelijkheid met PA², de Universitaire Pabo. In deze gecombineerde opleiding kun je na vier jaar met twee bachelordiploma’s, de bachelor Pedagogische Wetenschappen en het Pabo-diploma, aan de slag in het onderwijs of verder studeren in een masteropleiding.

Sluiten Universitaire Pabo
International Students> VU is verder kijken
International Students

Most of our international students participate in our two-year Research Master’s programmes: Social Psychology, Cognitive Neuropsychology, Neuroscience, and Cognitive science. Exchange students of our partner universities come to study here for one or two semesters. They take one of our English taught international minors. Our regular bachelor’s programmes are in Dutch.

Sluiten International Students

Agenda

3 maart | Promotie

Promotie Drs. L. Verburgh

14 maart | Voorlichtingsdag

Masterdag 14 maart 2015

18 maart | Voorlichtingsdag

Proefstuderen Psychologie

19 maart | Voorlichtingsdag

Voorlichtingsbijeenkomst Educatieve minor

Meer evenementen
Studiegids Masterdag 14 maart 2015 Proefstuderen maart 2015

spamfuik@vu.nl