Home > Alumni > Activiteiten

Activiteiten voor FPP alumni

Elk jaar organiseert FPP een facultaire alumniborrel voor haar alumni. Daarnaast zijn er jaarlijks opleidingsactiviteiten voor alumni. Meld u aan als alumnus. U ontvangt dan automatisch een uitnodiging.

Gezocht: actieve alumni
Lijkt het u leuk mee te denken over activiteiten voor afgestudeerden van uw opleiding? FPP kan uw hulp goed gebruiken, want we willen elk jaar voor iedere (master-/doctoraal)opleiding een bijeenkomst organiseren voor alumni. Het geeft u de kans uw oud-docenten op een nieuwe manier te leren kennen, uw netwerk te vergroten en uw organisatietalent te ontplooien. Meld u aan of mail ons voor meer  informatie.

Publieksevenementen

Op de faculteit en op de VU vinden veel lezingen, oraties en congressen plaats. U bent als alumnus van harte welkom om deze bijeenkomsten bij te wonen. Zie voor meer informatie de verschillende agenda's:
 
FPP agenda
VU agenda

VU Connected: Samen voor maatschappelijke betekenis
VU Connected maakt zich sterk voor een duurzame en verantwoordelijke samenleving. Op het snijvlak van wetenschap en maatschappij organiseren zij lezingen, debatten, workshops en symposia in heel Nederland. Voor iedereen die zich betrokken voelt bij de samenleving. Verruim uw blik, bezoek de programma's en doe mee met het netwerk.

Website VUconnected

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam
VUmatching LEARN!

spamfuik@vu.nl