Home > Nieuws en Agenda > Agenda > 2013 > 030713 Minorenvoorlichting
Agenda-overzicht

Minorenvoorlichting

• Startdatum07-03-2013

• LocatieZaal WN-KC137 (W&N gebouw)

• TitelMinorenvoorlichting

• Contactgegevens

voorlichting.fpp@vu.nl

• OnderdeelFaculteit der Psychologie en Pedagogiek

• WetenschapsgebiedPsychologie, pedagogiek en onderwijs

• EvenementtypeVoorlichtingsdag

Heb je vragen over het derde jaar en over alle minoren? Kom dan op 7 maart a.s. naar de minorenvoorlichting. Deze bijeenkomst is speciaal voor tweedejaars studenten Psychologie en Pedagogische wetenschappen (en derdejaars met studievertraging), die het komende jaar of het jaar daaropvolgend, een minor moeten gaan kiezen.

Tijdens deze voorlichting zullen vertegenwoordigers van alle minoren presentaties geven over de inhoud en de vakken van de minoren en kun je zelf ook vragen stellen. Bereid je goed voor, want dit is je kans om jezelf goed te verdiepen en te kijken welk profiel het beste bij je past.

Download het programma van de minorenvoorlichting.

Heb je vragen over de dag, neem dan gerust contact op met de voorlichter Anne-marie van Meerveld: voorlichting.fpp@vu.nl