Home > Nieuws en Agenda > Agenda > 2013 > 030613 Voorlichtingsavond Master Leraar VHO
Agenda-overzicht

Voorlichting Master Leraar VHO

• Startdatum06-03-2013

• Tijd18.45 - 20.00 uur

• LocatieHoofdgebouw VU, lokaal 11A02

• TitelVoorlichting Master Leraar VHO

• Contactgegevensvoorlichting.fpp@vu.nl

• OnderdeelFaculteit der Psychologie en Pedagogiek

• CategoriePsychologie, pedagogiek en onderwijs

• EvenementtypeVoorlichtingsdag

Op 6 maart 2013 organiseert de Faculteit der Psychologie en Pedagogiek een voorlichtingsbijeenkomst over de Master Leraar VHO.

Aanmelden

Het voortgezet onderwijs staat te springen om hoogopgeleide, enthousiaste vakdocenten. Docenten die weten hoe ze hun kennis kunnen overbrengen op leerlingen van nu. Heb jij hart voor het onderwijs? Zie jij het als een uitdaging om jonge mensen te begeleiden bij de verwerving van kennis en vaardigheden? Kies dan voor de Master Leraar VHO aan de VU. Er zijn diverse opleidingsroutes mogelijk.

NB. De Master Leraar VHO kan gevolgd worden voor de schoolvakken: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Klassieke Talen en KCV, Geschiedenis, Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, Aardrijkskunde, Algemene Economie, Management en Organisatie (Bedrijseconomie), Godsdienst/Levensbeschouwing, Maatschappijleer.