Home > Nieuws en Agenda > Agenda
tot
31-12-2014

Start de bachelor of premaster goed door het volgen van een wiskundecursus!

09-01-2015

Promotie J. Schomaker

What's new? The interaction between novelty and cognition

12-01-2015

Minorenvoorlichting

Heb je vragen over het derde jaar en over alle minoren? Kom dan op 12 januari 2015 naar de minorenvoorlichting. Deze bijeenkomst is speciaal voor tweedejaars studenten Psychologie en Pedagogische wetenschappen (en derdejaars met studievertraging), die het komende jaar of het jaar daaropvolgend, een minor moeten gaan kiezen.

07-02-2015

Bachelordag 7 februari 2015

Ben je benieuwd hoe het is om aan de VU te studeren? Wil je graag meer weten over onze opleidingen? Kom op zaterdag 7 februari 2015 naar de Bachelorvoorlichtingsdag van de Vrije Universiteit Amsterdam. Je kunt de informatiemarkt met alle studies en voorlichtingsrondes naar jouw keuze bezoeken.

14-03-2015

Masterdag 14 maart 2015

Maak kennis met de masteropleidingen van de VU tijdens de Masterdag op zaterdag 14 maart 2015! Vanaf 9.30 uur ben je van harte welkom op de campus van de Vrije Universiteit.

24-11-2015

VU Beweegweek

Als je beweegt, krijg je allerlei prikkels uit je lijf die je hersenen voortdurend stimuleren. De werkplek is bij uitstek een geschikte plek om de hersenen te laten kraken. Hoe kun je actiever worden tijdens een werkdag? VU medewerkers en studenten worden tijdens de VU Beweegweek van maandag 24 t/m vrijdag 28 november geïnspireerd om op simpele wijze actiever te worden, en dit ook te blijven. Beweeg je mee?

01-12-2015

Drones en Syriëgangers in Pakhuis de Zwijger

Kunnen wetenschappers helpen onschuldige slachtoffers te voorkomen? Daarover is maandag 1 december een debat in Pakhuis de Zwijger met onder andere VU-wetenschappers, studenten en andere geïnteresseerden.

Locatie: Pakhuis de Zwijger
09-12-2015

Symposium Monkey Business

Op 9 december 2014 organiseren de Utrechtse Biologen Vereniging, en SV Forum een groots symposium met als thema ‘Monkey Business’.

Locatie: Padualaan 101