Home > Nieuws en Agenda > Agenda
tot
14-08-2015

14 augustus VU Matchingsdag Psychologie

Om in september goed met de opleiding van start te gaan, verwachten wij al onze nieuwe Psychologie studenten op de matchingsdag op vrijdag 14 augustus a.s. in het Hoofdgebouw van de Vrije Universiteit.

Locatie: VU HG Auditorium
03-09-2015

SEN Break: Three-Tier interventies met dr. Mack Burke

Dr. Mack Burke Texas A&M University (VS) geeft op dit seminar een lezing over groeps- en individuele gedragsinterventies binnen het raamwerk van School Wide Positive Behavior Support (SWPBS). Burke is een spreker met veel kennis en ervaring op het gebied van functionele gedragsinterventies. Een aanrader voor een ieder die zijn/haar kennis over deze interventies wil vergroten. Na de lezing zijn er rondetafelgesprekken met opleiders en PBS coaches van Windesheim en VU.

Tijd: 15:00-17:00 uur UUR Locatie: VU Uilenstede, Prof. E.M. Meijerslaan 2, 1183 AV Amstelveen
17-09-2015

Promotie C.C. (Lia) van der Maas, FGB

Psychomotor Therapy in Chronic Pain Rehabilitation. Enhancing body awareness in multidisciplinary treatment