Home > Nieuws en Agenda > Agenda
tot
11-03-2015

Proefstuderen Pedagogische wetenschappen/Universitaire Pabo

Ben je geïnteresseerd in de opleiding Pedagogische wetenschappen of Universitaire Pabo aan de VU, maar weet je nog niet goed wat de studie inhoudt? Kom dan Proefstuderen Pedagogische wetenschappen/Universitaire Pabo.

Locatie: VU Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105
11-03-2015

Voorlichtingsavond Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs

Is het jouw droom om op een middelbare school les te geven? Haal een eerstegraads lesbevoegdheid aan de VU en je staat binnen één jaar voor de klas! Ben jij masterstudent in een alfa-, bèta- of gammavak? Kom dan naar de voorlichtingsavond van de lerarenopleiding op 11 maart a.s.

Tijd: 19:30-21:00 UUR Locatie: VU HG
14-03-2015

Masterdag 14 maart 2015

Maak kennis met de masteropleidingen van de VU tijdens de Masterdag op zaterdag 14 maart 2015! Vanaf 9.30 uur ben je van harte welkom op de campus van de Vrije Universiteit.

18-03-2015

Proefstuderen Psychologie

Ben je geïnteresseerd in de opleiding Psychologie aan de VU, maar weet je nog niet goed wat de studie inhoudt? Kom dan Proefstuderen Psychologie.

19-03-2015

Voorlichtingsbijeenkomst Educatieve minor

Heb je de ambitie om in de toekomst voor de klas te staan? Volg dan de educatieve minor en behaal je lesbevoegdheid.

19-03-2015

Voorlichtingsbijeenkomst TLHE

Heeft u interesse in de Master Teaching and Learning in Higher Education (TLHE) en wilt u meer informatie over deze opleiding?

Locatie: VU Uilenstede
23-03-2015

Proefstuderen Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs

Wil je een keer echt ondervinden hoe het is om les te geven? Kom dan proefstuderen.

10-04-2015

FPP Beroependag

Vrijdag 10 april organiseert de faculteit in samenwerking met de fSr, VSPVU en SPS-NIP de FPP Beroependag, waar psychologen en pedagogen meer komen vertellen over de arbeidsmarkt en de beroepsperspectieven.

Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam