Home > Nieuws en Agenda > Nieuwsarchief > 2013 > 022813 Lydia Krabbendam en Doret de Ruyter interim-directeuren LEARN!
28-02-2013

Lydia Krabbendam en Doret de Ruyter interim-directeuren LEARN!

Per 15 januari 2013 zijn Prof. Lydia Krabbendam en Prof. Doret de Ruyter benoemd als interim-directeuren van onderzoeksinstituut LEARN!. Zij nemen het directeurschap over van Prof. Jelle Jolles die per 1 januari 2013 Universiteitshoogleraar Neuropsychologie aan de VU is geworden. Prof. Krabbendam en Prof de Ruyter zijn respectievelijk afdelingshoofd van de afdeling Onderwijsneurowetenschap en de afdeling Onderwijswetenschappen en Theoretische Pedagogiek. Het onderzoek van beide afdelingen maakt een belangrijk deel uit van de onderzoeksprogramma’s binnen LEARN!.

Prof. Krabbendam en Prof de Ruyter zullen de interdisciplinaire samenwerkingen binnen LEARN! in 2013 verder uitbouwen en de weg bereiden voor een nieuwe directeur, die naar verwachting eind 2013/begin 2014 zal aantreden.