Home > Opleidingen
Opleidingen

Studeren bij FPP

Waarom zou je Psychologie of Pedagogische wetenschappen aan de VU studeren? Lees hier wat de VU en Amsterdam je als student te bieden heeft.
 

Masteropleidingen

We bieden eenjarige masteropleidingen aan op het gebied van Psychologie en Pedagogische wetenschappen. Ook vind je hier de Universitaire Lerarenopleiding en een master voor docenten.

Bacheloropleidingen

Hier kun je alles vinden over de bacheloropleidingen Psychologie, Pedagogische wetenschappen, Universitaire Pabo, Educatieve minor aan de Vrije Universiteit.
 

Premaster Pedagogische wetenschappen

Overig onderwijs

De faculteit biedt ook de mogelijkheid aan losse vakken te volgen (contractonderwijs) of bijvakken. Bijvakken zijn bedoeld voor studenten van andere faculteiten of universiteiten.
 

Voorlichtingsagenda

De faculteit heeft meerdere voorlichtingsevenementen per jaar. Bekijk hier wanneer de Bachelor- en Masterdagen zijn en wanneer het Proefstuderen plaatsvindt.

 

      
Welkom bij de Faculteit der Psychologie en Pedagogiek!

Marcus HuibersWij hopen dat je hier de informatie vindt die je zoekt.
Wanneer je bij ons kiest voor een opleiding aan de faculteit der Psychologie enPedagogiek, dan kies je voor een opleiding waar naast de nieuwste wetenschappelijke inzichten ook de maatschappelijke toepassingen van deze inzichten aan bod komen.
Binnen al onze opleidingen staat de student centraal: het gaat erom dat jij met de hulpmiddelen die wij aanreiken zelf leert kritisch te denken en zelf een mening leert te vormen. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat iedere student die kiest voor een opleiding aan onze faculteit, uiteindelijk op individuele wijze zijn of haar talenten kan ontwikkelen. Wij hopen je binnenkort te mogen begroeten op één van onze voorlichtingsdagen. Neem bij vragen gerust contact op.

Prof. dr. Marcus Huibers, portefeuillehouder Onderwijs

 

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam
VUnet Studiegids

spamfuik@vu.nl