Home > Studenten > Studeren in het buitenland

Studeren in het buitenland

Bureau Internationalisering

Als je van plan bent om een semester als uitwisselingsstudent naar het buitenland te gaan, dien je eerst een algemene voorlichting bij te wonen.

De deadline voor inschrijving als uitwisselingsstudent voor het academisch jaar 2014-2015 is verstreken. Op dit moment zijn geen voorlichtingen gepland, vanaf september zullen deze weer georganiseerd worden. Houd deze website in de gaten voor een update.

Ā­Tijdens de voorlichting krijg je te horen welke stappen je moet zetten om een half jaar in het buitenland te studeren (bekijk ook het stappenplan op VUnet). Ook is er uitgebreid gelegenheid voor het stellen van vragen. Na de voorlichting kan je een plan gaan maken voor jouw avontuur in het buitenland!

Als er weer nieuwe voorlichtingen gepland zijn, meld je jezelf hier aan voor de algemene voorlichting. We beschikken dan ook over je e-mailadres en kunnen je van verdere informatie voorzien.

Meer informatie over studeren in het buitenland vind je op VUnet! Meer informatie over het FPP reiskostenfonds.

Ook via Facebook bieden wij uitgaande studenten actuele informatie aan. Like ons en word deel van de internationaal georiĆ«nteerde groep studenten, die samen met jou wellicht de stap naar het buitenland zet! 

 

 

International Service Desk
Hoofdgebouw, kamer 0A-11, 
Open: maandag t/m vrijdag, 10:00-16:00.
T: +31 (0) 20 598 5029
E: outgoing@vu.nl
© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam
Studiegids

spamfuik@vu.nl